viitoare mamici

Viitoare mămică….

La ATO Medical găsiți produse pentru gravide pre-natal și post-natal.

Produse pre-natal:

Orteză lombosacrală pentru gravide (centura pentru gravide)

Se utilizează în perioada prenatală ca suport al abdomenului şi al coloanei lombare. Se utilizează doar la sfatul medicului. Combate lordoza în timpul sarcinii și ameliorează durerea. Purtarea centurii în timpul sarcinii favorizează refacerea abdomenului după naștere.

Ciorapi compresivi medicinali Relaxan/Elastofit

Preventivi, concepuți pentru femei gravide și cu probleme circulatorii ușoare, vene varicoase. Ciorapi cu compresie stimulează circulația sanguină, reduc edemele la nivelul gleznei, calmează picioarele obosite și previn apariția varicelor.

Pentru tratamentul problemelor venoase cu adevărat efcient vă recomandăm purtarea ciorapilor compresivi în paralel cu utilizarea Cremei Venoherb.

Se recomandă îmbrăcarea ciorapilor dimineața, înainte de a coborî din pat.

Crema Venoherb pentru varice

Datorită ingredientelor este eficientă în tratamentul varicelor, a picioarelor obosite, tensionate, edemelor şi umflăturilor sau pentru tratamentul hemoroizilor.
Prin substanţele active din compoziţie manifestă efecte histoconstrictor şi ajută la menţinerea stratului de protecţie naturală a pielii.

Pesar în formă de cupă/ arabin (fără suport)

Pesarul în formă de cupă este utilizat pentru prolapsul uterin de gradul I sau o formă ușoară de gradul al doilea. Ajută la susținerea uterului în timpul sarcinii. Este recomandat și introdus doar de medicul ginecolog.

Produse post-natal:

Compresă rece absorbantă (Cold ice Pack- MomCare)

Compresele reci (absorbantele) conțin un pachet de gheață încorporat pentru a ameliora instantaneu durerea și sunt foarte absorbante, astfel încât să nu fie nevoie să fie schimbate la fel de des ca absorbantele normale.

Terapie cu rece pentru ameliorarea durerii, hiperemiei și detumescenței. Se aplică intermitent timp de 36-48 de ore după naștere

• Reduce inflamația în zona intimă

• Menține temperatura rece peste 30 de minute

• Absorbantele au mărime mare ceea ce scade numarul de absorbante si schimbari de lenjerie

• Ușor de activat – doar răsuciți!

• Nu necesită congelare sau refrigerare

Spumă de regenerare MomCare

Tratează zona perineală în perioada post-natală, a hemoroizilor și/sau cicatricilor de după secțiunea cezariană, calmează zona perineală sensibilă lezată/rana din urma secțiunii cezariene. Reduce umflăturile și senzația de mâncărime a rănilor și ajută la regenerare.

Bideu portabil MomCare

Se utilizează în următoarele situații:

pentru igiena intimă și recuperarea perineului dupa naștere
făcut pentru a fi ținut cu capul în jos, include gât îngust în unghi pentru curățare confortabilă
bideul portabil are capacitatea de 300ml apă și vine cu o geantă de depozitare impermeabilă pentru a fi transportat
oferă o curățare ușoară în zonele intime în timpul recuperării cu mobilitate limitată, fără a pune presiune pe durere sau incizie

Corset/chilot medicinal post-natal (Anita)

Chilotul medicinal este special confecționat pentru refacerea abdomenului după naștere, după cezariană, operații abdominale sau în situația unui perete abdominal slab.
Sprijină și repoziționează peretele abdominal, îmbunătățește statura, protejând coloana vertebrală.

Se poate lărgii sau strâmta datorită copcilor din părțile laterale.

Sutiene pentru alăptat (Anita)

Sutiene pentru alăptat din material de microfibră cu cupe până la mărimea H.
Cupele sunt fără cusături, în partea inferioară prevăzute cu dublură pentru susținerea sânilor. Ele se desfac cu ajutorul clemelor pentru a permite alăptarea. Bretelele sunt elastice și reglabile.

Sutienele sunt confecționate în diferite culori și modele.

X